Rauma 3-tråds Strikkegarn

53 kr

3-tråds Strikkegarn är ett tretrådigt kardgarn av 100% norsk ull. Med sina tre trådar är det här garnet särdeles slitstarkt och hållbart. 3-tråds Strikkegarn...

Beskrivning

3-tråds Strikkegarn är ett tretrådigt kardgarn av 100% norsk ull. Med sina tre trådar är det här garnet särdeles slitstarkt och hållbart. 3-tråds Strikkegarn ger luftiga, varma och slitstarka plagg. Garnkvaliteten används mycket till traditionella tröjor och koftor, men gör sig också väldigt väl i enfärgade plagg och strukturstickning. 3-tråds Strikkegarn är en av Raumas äldsta garnkvaliteter och har varit med sedan uppstarten 1927.

Garnvaliteter i 100% ull ger plagg som värmer och andas även i fuktigt tillstånd. Detta gör plaggen perfekta till såväl utomhusaktiviteter som vardagsbruk.

3-tråds Strikkegarn produceras på fabriken i vackra Romsdalen. Där kardar, tvinnar, spinner, tvättar, färgar och nystar de garnet och det är därmed en helnorsk produkt. Norsk ull är känd för sin goda slitstyrka, spänst och elasticitet. Spunnet som kardgarn ger ullen den ideella balansen mellan funktionalitet och komfort. Resultatet är lätta, luftiga och bruksvänliga plagg med lång livstid.

  • Material: 100% ull
  • Löplängd: 108 m / 50 g
  • Stickor: 3.5 mm
  • Stickfasthet: 22 m = 10 cm
  • Handtvätt.

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

Ytterligare information

Vikt50 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rauma 3-tråds Strikkegarn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand: