Kurser

Bland det roligaste vi vet är att lära oss mer om olika hantverksrelaterade saker och särskilt i grupp tillsammans med andra personer som är lika förtjusta i det textila som vi är! Vi försöker att ha ett brett kursutbud och har tidigare haft kurser med bland andra Anna Bauer, Johanne Ländin, Ivar Asplund och Kerstin Neumüller. Vi har även kurser i egen regi. Några kurser är på mer avancerad nivå och några är på enklare nivå. Vi brukar även ha kurser för rena nybörjare med jämna mellanrum.

Vissa av våra kurser har varit återkommande och andra har vi bara haft en gång – men vi försöker alltid att lyssna på er när det gäller vad vi ska ha för utbud. Finns det någon som du skulle vilja kommer till Jönköping eller om du är sugen på ett speciellt ämne så är det alltså bara att slänga iväg några ord till oss så försöker vi ha det i åtanke när vi planerar!

Vi håller en del av våra kurser i samarbete med Jönköpings Läns Hemslöjdsförbund vilket innebär att kurserna kan vara förlagda på Hemslöjdens Hus vid Ryhov eller på Knuten Garn på Klostergatan 68. I våra kurspriser ingår alltid kaffe och te och något lättare tilltugg som frukt och/eller kakor om ingenting annat anges.

För att se villkor kring avbokningar och annat gällande kurser går du in på våra frågor och svar uppe i menyn. Hittar du ingen kurs här? Då kan det vara att kommande kurser inte är släppta ännu, kolla gärna i vårt Kalendarium för att se vad som är på gång!