2309 Mjukt till barn

85 kr

I den här barnkollektionen från Sandnes Garn finns bland annat den lättstickade Debutantserien där plaggen stickas utan vändvarv och med detaljerade beskrivningar. Chunky kofta...

5 i lager

Beskrivning

I den här barnkollektionen från Sandnes Garn finns bland annat den lättstickade Debutantserien där plaggen stickas utan vändvarv och med detaljerade beskrivningar. Chunky kofta stickar du snabbare än du tror på grövre stickor. Moa och Leo genser är stickade i Double Sunday och har knappslå på axeln. Henry Genser har en tidlös design och stickas i mjuka Duo som passar såväl till skola som till fest. Här kan du leka dig fram med många färgkombinationer. Jasper Genser i Kos är enkel att sticka, och lätt och mjuk att ha på sig. Must-Have Beanie är en klassiker hos Sandnes. Hoppas att du blir inspirerad och får en härlig stickstund!

Observera att häftena endast säljs med minst fyra nystan garn från Sandnes. På Sandnes egen hemsida (klicka här) kan du se vilken garnsort och hur mycket garn det går åt till de olika plaggen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”2309 Mjukt till barn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: SM-2309 Kategorier: , Brand: