Presentkort

100 kr10,000 kr

Vill du köpa garn till någon hantverksnörd i din närhet men vet inte vad hen gillar? Då är det förstås perfekt med...

Separera flera epostadresser med ett kommatecken.
500 tecken kvar
Upp till ett år från idag
Antal: 1
1 presentkort till varje mottagare

Beskrivning

Vill du köpa garn till någon hantverksnörd i din närhet men vet inte vad hen gillar? Då är det förstås perfekt med ett presentkort! Presentkorten går att använda både på hemsidan och i den fysiska butiken. De går också att använda flera gånger under hela sin giltighetstid så man behöver alltså inte handla upp hela beloppet direkt. Det går att köpa garn, böcker, stickmönster, virknålar och allt annat på vår hemsida med presentkorten.

Du kan välja mellan fyra färdiga belopp eller ett helt eget belopp som du själv väljer. Klicka då på “annat belopp” och fyll i det belopp du vill. Minsta möjliga summa är 100 kronor.

Du får kortet med en kod till din e-post så var noga med att ange en korrekt adress. Det är koden som används för att handla. Du behöver inte använda knappen i e-postmeddelandet utan det räcker med att ange koden när du checkar ut.

Obs! Om du anger mottagarens e-postadress så skickas kortet direkt till den personen. Har du tänkt dig att ge presentkortet först vid ett senare datum så skriv in din egen e-postadress så att inte överraskningen blir förstörd! Men vill du att det ska komma direkt till personen så går det förstås fint, då skickas presentkortet direkt till den e-postadressen så snart beställningen är klar.

Artikelnr: KG-001 Kategorier: ,