PetiteKnit strykmärken till Knitters needle cases

45 kr

Ark med strykmärken med de vanligaste stickstorlekarna i både mm och US storlekar. Dessa kan strykas på där du själv önskar, så att det...

15 i lager

Beskrivning

Ark med strykmärken med de vanligaste stickstorlekarna i både mm och US storlekar. Dessa kan strykas på där du själv önskar, så att det blir lättare att hitta precis den storlek som du letar efter.

Förpackningen innehåller ett ark med strykmärken, samt ett tomt ark strykplast som ska läggas mellan stickfodralet och strykjärnet.

Följ bruksanvisningen noggrant:

  1. Klipp ut önskad storlek på strykmärket, och placera på den ficka där du vill ha märket.
  2. Lägg det tomma arket strykplast ovanpå strykmärket, med den blanka sidan upp.
  3. Värm upp strykjärnet till hög värme utan ångfunktion. Överför strykmärket genom att placera strykjärnet på strykplasten och pressa lätt i 20-25 sek.
    Det är viktigt att strykjärnet endast kommer i kontakt med strykplasten, eftersom det annars kan komma missfärgningar på tyget pga. den höga värmen. Undvik att dra strykjärnet fram och tillbaka, eftersom det kan få märket att smetas ut.
  4. Låt strykmärket kylas ner helt innan plasten avlägsnas.

Det bör inte strykas direkt på de överförda märkena efter att de är faststrukna. Vi rekommenderar att strykmärkena endast används på 100% bomull.

Gör eventuellt ett stryktest med strykmärket med PetiteKnit-logon på ett annat stycke bomullstyg, innan du sätter på dina strykmärken på ditt Knitter’s Needle Case.

Användande av strykmärkena är på eget ansvar.

Förpackat i plastfri och komposterbar NatureFlex®.

Knitter’s Needle Cases finns här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PetiteKnit strykmärken till Knitters needle cases”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: A0024 Kategorier: , Brand: