Isager Silk Mohair

112 kr

Isager Silk Mohair blandar lyxigt silke och mjukt mohair för en skimrande finish, perfekt som följetråd eller för enskilda projekt.

Beskrivning

Isager Silk Mohair är den ultimata blandningen av mjukhet och lyx, som kombinerar 75% super kid mohair med 25% silke för att skapa ett garn som är både ljuvligt mjukt och elegant glänsande. Idealiskt för stickare som söker efter ett mångsidigt garn, erbjuder Isager Silk Mohair oändliga möjligheter, från att användas som ett följetråd för att ge dina projekt en extra dimension av värme och textur, till att skapas i enkla eller flertrådade projekt för ett mer uttalat uttryck.

Med sin imponerande löplängd på 212 meter per 25 gram, är detta garn ett ekonomiskt val för lyxiga stickprojekt som sjalar, lätta tröjor, och eleganta accessoarer. Dess kompatibilitet med olika stickstorlekar, vanligtvis mellan 3 och 5 mm, erbjuder flexibilitet i stickfasthet och textur, beroende på önskat resultat. Vare sig det används ensamt eller i kombination med andra garner, ger Isager Silk Mohair ditt hantverk en unik lyster och en oöverträffad mjukhet.

Även om alla mohairgarner tenderar att fälla något, är kvaliteten på mohairfibrerna i Isager Silk Mohair noga utvald för att minimera fällning och förlänga ditt projekt livslängd, vilket garanterar att dina skapelser behåller sin skönhet över tid. För bästa skötsel rekommenderas handtvätt, vilket hjälper till att bevara garnets struktur och lyster.

Egenskaper:

  • En exklusiv blandning av 75% super kid mohair och 25% silke.
  • 212 m per 25 g, vilket ger god räckvidd för olika projekt.
  • Anpassningsbar för stickor mellan 3 och 5 mm.
  • Varierar beroende på enskilt eller kombinerat användande, med exempel på 18 m x 24 v och 16 m x 20 v.
  • Handtvätt rekommenderas för att bevara garnets kvalitet.

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

Ytterligare information

Vikt25 g
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Brand: