Isager Hør Organic

113 kr

Detta vackra garn från Isager består av 100% lin och är perfekt till svala sommarplagg eller till den som inte tål ull. Du kan...

Beskrivning

Detta vackra garn från Isager består av 100% lin och är perfekt till svala sommarplagg eller till den som inte tål ull. Du kan sticka med en, två eller flera trådar eller ihop med en annan garnkvalitet. Tänk dock på att om du stickar runt i slätstickning med endast Isager Hør Organic så kan garnet vrida sig. Därför rekommenderar vi att du stickar strukturstickning eller flerfärgsstickning eller med en följetråd om du vill sticka runt. Färgskalan består av sex vackra färger som matchar Isagers övriga färgskala. Du kan blanda med Isager Trio 2 om du vill ha tillgång till en större färgskala men fortfarande hålla dig till cellulosafibrer. Den färg som heter Linen är ofärgad.

  • Löplängd: 178 m/50 g
  • Stickor: 3 mm
  • Stickfasthet en tråd: 26 m x 34 varv = 10 x 10 cm
    Stickfasthet två trådar: 19 m x 20 varv = 10 x 10 cm
    Stickfasthet Trio 2 + mohair:  = 20 m / 24 p = 10 x 10 cm
  • Material: 100% lin
  • Handtvätt.

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

Ytterligare information

Vikt50 g
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , Brand: