CaMaRose Midnatssol

69 kr

Midnatssol är det perfekta alternativet för dig som av någon anledning inte vill använda silkmohair men som ändå vill ha ett garn som bara...

Beskrivning

Midnatssol är det perfekta alternativet för dig som av någon anledning inte vill använda silkmohair men som ändå vill ha ett garn som bara består av naturmaterial. Midnatssol är gjort av babyalpacka, merinoull och tencel. Garnet produceras på ett familjeägt spinneri i Italien med hänsyn till såväl miljö som djur. Merinon är garanterat mulesingfri.

Det går fint att lägga Midnatssol ihop med t.ex. blåsgarn som Sandnes Kos eller CaMaRose Snefnug, eller tunnare garner som Sandnes Sunday eller Isager Highland, men det går också bra att sticka med 2-3 trådar för att få ett luftigt lätt och fluffigt plagg.

  • Löplängd: 200 m/25 g
  • Stickor: 3-4 m med en tråd.
  • Stickfasthet: Med en tråd på sticka 3, ungefär 19-22 m / 10 cm. Med 2 trådar på sticka 4, ungefär 17-18 m /10 cm. Med 3 trådar på sticka 5, 14-15 m / 10 cm.
  • Material: 54% babyalpacka, 10% merinoull och 36% tencel.
  • Handtvätt.

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

Ytterligare information

Vikt25 g
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , , Brand: