2306S Sommar barn

85 kr

Inför sommaren 2023 har Sandnes Garn släppt denna finfina sommarkollektion till barn. Det finns många plagg som passar fint till ljusa dagar men som...

4 i lager

Beskrivning

Inför sommaren 2023 har Sandnes Garn släppt denna finfina sommarkollektion till barn. Det finns många plagg som passar fint till ljusa dagar men som ändå lämpar sig för att användas året om. Du hittar Jolly jumper med regnbågsränder, den melerade Willow jumper, Dune jumper med fint strukturmönster och Sailor jumper som har matchande shorts. Vill du sticka en klänning så finns såväl Fiona som Lola som alternativ i kollektionen. Den innehåller också en gullig virkad Pebble bag som exempelvis blir fin tillsammans med Daisy cardigan och Molly tee, som har puffärmar. Här finns massor att välja på! Sticka en eller flera av dina favoriter, lek med färger och gör plaggen till dina egna.

Observera att häftena endast säljs med minst fyra nystan garn från Sandnes.

Här kan du se samtliga plagg, vilket garn som rekommenderas och hur mycket som behövs. Om du behöver hjälp med att välja garn går det fint att kontakta oss innan du beställer.

Artikelnr: SM-2306 Kategorier: , Brand: