2304 Vår/sommar baby

85 kr

Vår- och sommarhäftet 2023 för baby från Sandnes Garn innehåller massvis med fina plagg som kan användas såväl till vardag som till fest. Sophie...

3 i lager

Beskrivning

Vår- och sommarhäftet 2023 för baby från Sandnes Garn innehåller massvis med fina plagg som kan användas såväl till vardag som till fest. Sophie body och kofta stickas uppifrån och ner. De har en liten spetskrage som är lätt att sticka och som passar både pojkar och flickor. Augustine klänning och romper har ett härligt mönster runt kragen som är lättare att sticka än vad det ser ut. Fint kan vara att syskonmatcha så småsyskonet har rompern och storasyskonet klänningen. Sedan finns Sunny romper, blöjbyxor och kofta som alla har ett rent och fint designuttryck med i-cordkant som avslutning runt hals, ben och ärmar. Rompern kan stickas såväl med som utan ärmar. Vidare innehåller häftet en enkel slätstickad hätta som går snabbt att sticka och som passar till allt. Sommerfugl babyfilt har ett sött hålmönster som påminner om fjärilsvingar.

Observera att häftena endast säljs tillsammans med minst fyra nystan garn från Sandnes. På Sandnes egen hemsida (klicka här) kan du se vilken garnsort och hur mycket garn det går åt till de olika plaggen.

Artikelnr: SM-2304 Kategorier: , Brand: