2303 Mjukt till barn

85 kr

I detta häfte från Sandnes Garn finns flera fina plagg till barn. Vissa av dem finns också till vuxen om du vill matcha med mini:...

3 i lager

Beskrivning

I detta häfte från Sandnes Garn finns flera fina plagg till barn. Vissa av dem finns också till vuxen om du vill matcha med mini: Loui genser, Marley genser och Vienna Cardigan. Loui är den perfekta halvpatenttröjan, klassisk och fin med European shoulder. Det finns beskrivning på denna i Tweed Recycled, Double Sunday och i Duo.

Loui finns till dam i 2302 DIY och till baby i 2213 Mjuk Start.

Vienna cardigan har en fantastisk konstruktion med volang och knytband. Den passar lika fint över en klänning, som till byxor och kjol. Stickar du med  Sunday + Tynn Silk Mohair får du ett mer klassiskt uttryck, än om du väljer rustika Tweed Recycled. Finns till dam i 2302 DIY.

Marley genser finns i tre varianter, i Peer Gynt med Alpakka Følgetråd, Børstet Alpakka och i Kos. Det blir tre helt olika uttryck på tröjan. Välj den du gillar bäst, eller kanske sticka alla tre? (Vill du matcha till vuxen finns det i 2210 DIY).

Alla barn vet att Smileys är populärt! Vi har gjort två olika versioner, All Smiley och Big Smiley som båda stickas i KOS.

Fleur de lis genser är inspirerad av Fleur de lis textilier. Det är ett mönster som är flera hundra år. Du har mängder av färgkombinationer att välja på. Ser fram emot att se din variant!

Observera att häftena endast säljs med minst fyra nystan garn från Sandnes. På Sandnes egen hemsida (klicka här) kan du se vilken garnsort och hur mycket garn det går åt till de olika plaggen.

Artikelnr: SM-2303 Kategorier: , Brand: