Imagine Soft Merino Thin

84 kr

Imagine soft merino thin är ett vackert merinogarn i sport weight som passar perfekt till plagg som ska bäras direkt mot huden av bebisar,...

Beskrivning

Imagine soft merino thin är ett vackert merinogarn i sport weight som passar perfekt till plagg som ska bäras direkt mot huden av bebisar, barn eller vuxna som älskar när det är riktigt mjukt och inte sticks. Garnet är obehandlat och producerat med hänsyn till såväl människor som djur och miljö. Garnet fyller ut riktigt fint även på större stickor än de rekommenderade.

  • Löplängd: 167 m/50 g
  • Stickor: 3-3,5 mm
  • Stickfasthet: 24×32 m / 10 cm
  • Handtvätt.

Såhär kan man läsa om kvaliteten i Imagine Wools garner på deras egen hemsida: “Ullen i Imagine Wools garn kommer från Patagonia, Argentina. Marken som används för fåren tas om hand på ett hållbart sätt så att inte skog huggs ner. Ullen skickas till Portugal där den spinns och färgas, allt enligt GOTS ekologiska standard. Etiketterna på garnnystanen görs av återvunnet papper. Allt vårt garn är obehandlat för att behålla ullens naturliga egenskaper. Därför rekommenderas försiktig handtvätt.”

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

 

Ytterligare information

Vikt50 g
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , , Brand: