Hönsestrik med Anna Bauer 11-12/5 (bokningsavgift)

100 kr

Helgen den 11-12 maj kommer Anna Bauer till oss och håller kurs i Hönsestrik! Anna har varit här en gång tidigare och det var...

4 i lager

Beskrivning

Helgen den 11-12 maj kommer Anna Bauer till oss och håller kurs i Hönsestrik! Anna har varit här en gång tidigare och det var en otroligt populär kurs och nu kan vi äntligen hålla den igen! Hönsestrik är en särskild form av flerfärgsstickning som förknippas med glada färger och olika budskap i alla dess former. Anna Bauer har släppt två böcker om Hönsestrik, Hönestrik a love story och Hönsestrik forever, men även en bok om att sy och sticka sina kläder samt en bok om stickning och växtfärgning (den senare ihop med Eva Zethraeus).

Kurstider: 11-17 på lördagen, 10-16 på söndagen

Plats: Lördagen hålls kursen på Hemslöjdens hus och söndagen på Knuten Garn.

Pris: 1750 kr. Du betalar 100 kr i bokningsavgift när du anmäler dig, dessa får du inte tillbaka om du avbokar kursen. Resterande 1650 kr betalas i anslutning till kursen.

Ytterligare information skickas ut i anslutning till kursen. Det kommer även att finnas kaffe, te och frukt på plats.

Lokalen på Knuten Garn är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Det är ett trappsteg för att komma in och flera trappsteg till toalett som inte heller den är tillgänglighetsanpassad.

Båda fotografierna är (c) Anna Bauer.

Artikelnr: AB2023 Kategori: