Sticka flätor med Ivar Asplund 9-10 mars (bokningsavgift)

200 kr

Helgen den 9-10 mars kommer Ivar Asplund till oss och håller kurs i att sticka flätor! Ivar har varit hos oss flera gånger tidigare...

2 i lager

Beskrivning

Helgen den 9-10 mars kommer Ivar Asplund till oss och håller kurs i att sticka flätor! Ivar har varit hos oss flera gånger tidigare och är en omtyckt och skicklig kursledare. Ivar har även skrivit en bok som heter just ”Sticka flätor” med flera snygga mönster för olika sorters flätor. Du behöver kunna lägga upp och sticka räta och aviga maskor men resten lär vi oss på plats!

Kurstider: 9.30-15.30 både lördag och söndag

Plats: Lördagen hålls kursen på Hemslöjdens hus och söndagen på Knuten Garn.

Pris: 1950 kr. Du betalar 200 kr i bokningsavgift när du anmäler dig, dessa får du inte tillbaka om du avbokar kursen. Resterande 1750 kr betalas via faktura i anslutning till kursen. Bokningsavgiften återbetalas inte om du behöver avboka. Om du avbokar senare än en vecka innan kursen måste du ändå betala hela kursavgiften om du inte själv kan hitta en ersättare.

Ytterligare information skickas ut i anslutning till kursen. Det kommer även att finnas kaffe, te och frukt på plats.

Lokalen på Knuten Garn är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Det är ett trappsteg för att komma in och flera trappsteg till toalett som inte heller den är tillgänglighetsanpassad.

Alla fotografierna är (c) Ivar Asplund.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sticka flätor med Ivar Asplund 9-10 mars (bokningsavgift)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: IA2024 Kategori: