Lär dig designa och göra stickmönster med Elin Berlin! (Bokningsavgift)

200 kr

Den 27-28 januari kommer Elin Berlin/Woolandbeyond till Jönköping för att hålla kurs i att lära sig designa och göra stickmönster! Kursen hålls i samarbete...

1 i lager

Beskrivning

Den 27-28 januari kommer Elin Berlin/Woolandbeyond till Jönköping för att hålla kurs i att lära sig designa och göra stickmönster! Kursen hålls i samarbete med Jönköpings Läns Hemslöjdsförbund.

Under denna helgkurs ges du grunder och verktyg för att designa och göra ditt eget stickmönster. Kursen guidar dig genom skissprocess och designutveckling, och tar dig vidare till konkretisering av plagg och gradering innan det slutgiltigen är dags att skriva ett mönster. I just denna kurs utgår vi från att skapa en överdel – dvs tröja/kofta/topp, för att underlätta gemensamma genomgångar och prata i samma termer.
Kursen riktar sig till dig som redan kan sticka, och har stickat ett tag. Du behöver absolut inte vara någon expert, men du behöver ha stickat ett par plagg för att ha koll på grundläggande tekniker såsom ökningar, minskningar osv. Oavsett om du har för avsikt att börja designa stickade plagg professionellt eller bara för eget nöje, så kommer denna kurs ge dig handfasta verktyg att använda dig av i din designprocess och mönsterutveckling. Den lämpar sig även om du bara vill utveckla dina kunskaper inom stickning, och lära dig mer för att exempelvis kunna modifiera mönster och plagg.

Kursen hålls på Hemslöjdens hus dag 1 och på Knuten Garn dag 2. Kursavgiften är 2500 kr och i denna ingår fika.
Du betalar en bokningsavgift då du bokar kursen och sedan faktureras du för resterande summa i samband med kursen. Bokningsavgiften återbetalas inte om du behöver avboka. Om du avbokar senare än en vecka innan kursen måste du ändå betala hela kursavgiften om du inte själv kan hitta en ersättare.

Till kursen förväntas du ta med:
  • Garn som du önskar designa ditt plagg i
  • Lämpliga stickor till det garn du tagit med
  • Laptop för gradering (vi arbetar i Google Kalkylark) och skriva mönster (vi arbetar i Google Dokument) Wifi finns att koppla upp sig mot på plats

 

Alla bilder är (c) Elin Berlin.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lär dig designa och göra stickmönster med Elin Berlin! (Bokningsavgift)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: WAB2023 Kategori: