Imagine Baby Alpaca

139 kr

Upptäck lyxen med Imagine Baby Alpaca garn! Tillverkat i Peru av mjukaste babyalpackaull, erbjuder detta ofärgade garn en naturlig skönhet i dess egna nyanser. Perfekt för mjuka plagg till de allra minsta, med hållbar och etisk produktion enligt RAS. Stickor 2,5 mm.

Beskrivning

För dig som uppskattar kvalitet, mjukhet och hållbarhet, presenterar vi Imagine Baby Alpaca garn från svenska Imagine Wool. Detta exceptionella garn är inte bara en fröjd för ögat med sina naturliga, ofärgade nyanser, utan också otroligt mjukt och behagligt mot huden, vilket gör det idealiskt för de mest känsliga. Tillverkat i Peru, hämtar det sin kvalitet direkt från källan – de bedårande babyalpackorna som lever i sina naturliga habitat.

Imagine Baby Alpaca garn är noggrant framställt med ull från babyalpackor som sköts med största omsorg och enlighet med Responsible Alpaca Standard (RAS). Denna standard garanterar inte bara djurens välbefinnande utan säkerställer också en hållbar och etisk produktion genom hela kedjan. Resultatet är ett garn som inte bara är lyxigt och mjukt utan också gott för samvetet.

Med en löplängd på 200 meter per 50 gram och rekommenderade stickor på 2,5 mm, är detta garn perfekt för en mängd olika projekt. Från tröjor och halsdukar till de finaste babyplagg, erbjuder det en exceptionell stickfasthet på 28 maskor x 40 varv per 10 cm, vilket ger ett jämnt och fint resultat. Tänk på att garnet bör handtvättas för att bevara dess skönhet och kvalitet.

Egenskaper:

  • Ofärgat, utnyttjar alpackaullens egna vackra nyanser
  • Idealiskt för känslig hud, perfekt för babyplagg
  • Tillverkat enligt RAS för att säkerställa djurens välbefinnande
  • Lämpligt för en mängd stickprojekt, från accessoarer till kläder
  • 100% babyalpackaull från Peru, ger en oöverträffad mjukhet
  • Löplängd 200 m/50 g, stickor 2,5 mm, stickfasthet 28 m x 40 v / 10 cm
  • Handtvätt rekommenderas för längsta hållbarhet

Ytterligare information

Vikt50 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Imagine Baby Alpaca”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand: