Filcolana Handkräm

153 kr

Ull innehåller lanolin, som är ullens naturliga fett. Lanolin är också en biprodukt i ullindustrin. Precis som ull har lanolin underbara kvaliteter! Det är...

15 i lager

Beskrivning

Ull innehåller lanolin, som är ullens naturliga fett. Lanolin är också en biprodukt i ullindustrin. Precis som ull har lanolin underbara kvaliteter! Det är vårdande, skyddande och återfuktande, och dessa kvaliteter bör inte gå till spillo! Därför har Filcolana utvecklat Filcolana Hand Cream som innehåller lanolin för att på det sättet dra nytta av något som annars bara hade varit en biprodukt.

Filcolanas lanolinbaserade handkräm absorberas snabbt av huden och vårdar torr och skadad hud. Handkrämen kan också appliceras på röd och irriterad hud, blöjeksem och och småsår.

Filcolanas handkräm är märkt med den danska märknignen AllergyCertified. Det innebär att handkrämen inte innehåller parfym eller några kända allergener. Alla ingredienser har blivit undersökta och godkända av en toxikolog hos AllergyCertified.

Tuben är tillverkad av återvunnen plast.

Ingredienser: Water, Lanolin, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Butylenglycol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Triethanolamine.

Mängd: 100 ml

Hållbarhet: 6 månader efter att tuben öppnats

Produktionsland: Danmark

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Filcolana Handkräm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: 300101 Kategorier: , , Brand: