ChiaoGoo Kablar Twist Red

125 kr

Lösa kablar som passar ihop med ChiaoGoos ändstickor av sorten Twist och Spin. Dessa kablar är verkligen premium - de är gjorda av en...

Beskrivning

Lösa kablar som passar ihop med ChiaoGoos ändstickor av sorten Twist och Spin. Dessa kablar är verkligen premium – de är gjorda av en stålvajer och helt minnesfria, vilket betyder att du kan säga hejdå till kablar som viks och blir tråkiga i formen. Garnet löper smidigt över kablarnas fästen. Precis som med de flesta utbytbara kablar så drar du åt med hjälp av en kabelnyckel så att stickan inte ska lossna.

Det är viktigt att du väljer ett fäste som passar ihop med fästet på den sticka du har. Står det large på stickan ska det alltså stå large på kabeln också. Längden som anges på kabeln är endast kabeln, så den totala längden på din rundsticka blir längden på din kabel ihop med den sammanlagda längden på dina stickor. En kabel som är 75 cm ihop med två stickor som är 10 cm blir alltså sammanlagt 95 cm rundsticka. Ska du använda de kortaste kablarna rekommenderar vi att du använder ändstickor som är 8 eller 10 cm.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Brand: