CaMaRose Månestråle

67 kr

CaMaRose Månestråle är ett fantastiskt fint alternativ till silk mohair och som dessutom innehåller glitter! Utöver den fina glimmertråden som består av polyamid och...

Beskrivning

CaMaRose Månestråle är ett fantastiskt fint alternativ till silk mohair och som dessutom innehåller glitter! Utöver den fina glimmertråden som består av polyamid och polyester så är garnet gjort av babyalpacka och merinoull (som är garanterat fri från mulesing).

Det går fint att lägga Månestråle ihop med t.ex. blåsgarn som Sandnes Kos eller CaMaRose Snefnug, eller tunnare garner som Sandnes Sunday eller Isager Highland, men det går också bra att sticka med 2-3 trådar för att få ett luftigt lätt och fluffigt plagg.

Löplängd: 200 m/25 g

Stickor: 3-4 m med en tråd.

Stickfasthet: Med en tråd på sticka 3, ungefär 19-22 m / 10 cm. Med 2 trådar på sticka 4, ungefär 17-18 m /10 cm. Med 3 trådar på sticka 5, 14-15 m / 10 cm.

Material: 68% babyalpacka, 12% merinoull, 16% polyamid och 4% polyester.

Handtvätt.

Obs! Vi strävar efter att återge färgerna på ett så korrekt sätt som möjligt men färgen som visas kan ändå skilja sig lite från verkligheten, bland annat därför att olika skärmar återger färger på olika sätt.

Ytterligare information

Vikt 25 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”CaMaRose Månestråle”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Brand: