2308 DIY vol 1

85 kr

2023 års DIY-kollektion från Sandnes Garn är uppdelad i volym 1 och volym 2. Det ger dig möjlighet att sticka extra många snygga basplagg...

2 i lager

Beskrivning

2023 års DIY-kollektion från Sandnes Garn är uppdelad i volym 1 och volym 2. Det ger dig möjlighet att sticka extra många snygga basplagg till garderoben den här säsongen! Plaggen är som vanligt designade med varierande konstruktioner och svårighetsgrad.

För dig som är ny på stickning eller bara vill ha en smidig och enkel stickning finns Debutant Cardigan, Debutant Sweater och Facile Sweater. Supersnygg design med bra passform! Även om teknikerna är enkla håller de fortfarande hög standard avseende passform och kvalitet. Underbara Artisane Cardigan är sammansatt av olika tekniker och strukturer. Som namnet antyder är denna kofta lite av ett konstverk. Översatt från franska betyder namnet “duktig och erfaren kvinnlig hantverkare”. Stella Neck är en must-have, lika fin i en kappa som över en tröja eller klänning. Sådana mindre projekt ger dig en god möjlighet att lägga till lite färgklickar i garderoben. Gingham Sweater har en fin oversized passform, och ett klassiskt rutmönster med oändliga möjligheter till snygga färgkombinationer. Lägg särskilt märke till den fina axelkonstruktionen. Aya Jacka är en pärla som osar exklusivitet. Den är virkad och tekniken är enklare än du tror. Stella Sweater är en klassiker stickad i patent, med fina detaljer runt halsen och nederst på ärmarna. Abby Sweater Kos Edition har en snygg konstruktion och en oversized passform. Glad stickning!

Observera att häftena endast säljs med minst fyra nystan garn från Sandnes. Om du vill titta närmare på samtliga plagg i kollektionen samt garnåtgång, klicka här.

Artikelnr: SG2308 Kategorier: , Brand: