2302 DIY

85 kr

Nu har Sandnes Garn släppt ännu en kollektion med otroligt snygga basplagg till din garderob. Den mest speciella designen den här gången är Viennablusen,...

Slut i lager

Få ett mail när den är tillbaka!

Beskrivning

Nu har Sandnes Garn släppt ännu en kollektion med otroligt snygga basplagg till din garderob. Den mest speciella designen den här gången är Viennablusen, som går att bära med knytningarna såväl bakåt som framåt. Oxford Cardigan har fått sitt namn efter Englands äldsta universitet. Varm och go är också Zoe Zipper Sweater Dress, mjuk och härlig att krypa in i kyliga dagar. Lika fin som klänning, som med byxor under. Hadley genser kan snabbt bli en favorit, speciellt när den är stickad i nya tweed tillskottet i Peer Gynt: Tutti Frutti. Brook cardigan finns det både beskrivning till i Børstet alpakka, Sunday och Kos, tillsammans med följetråd. Lacey scarf kommer i tre storlekar. Den minsta är fin att ha som hårband. På bilden i katalogen ser du mellanstorleken.  Abby genser har european shoulder och en oversized passform med slits i sidan. River genser har en smal passform, sticka den storlek du önskar med rörelsevidd. Loui genser är den perfekta basic patentstickade tröjan. Här kan du också minimatcha, eftersom den finns till barn också. I vårens Mjukt till barn-kollektion hittar du den från 2 till 12 år. Vackra River cardigan har fått statementfärg och pärlknappar. Väljer du en lugnare färg och mer nertonade knappar får den ett helt annat, mer klassiskt, uttryck.

Observera att häftena endast säljs tillsammans med minst fyra nystan garn från Sandnes. Här kan du se samtliga plagg, vilket garn som rekommenderas och hur mycket som behövs. Om du behöver hjälp med att välja garn går det fint att kontakta oss innan du beställer.

Artikelnr: SM-2302 Kategorier: , Brand: