2210S DIY

60 kr

Ännu ett häfte med snygga klassiker från Sandnes Garn. Det mesta är stickat ovanifrån och ner, men något är också stickat nedifrån och upp....

2 i lager

Beskrivning

Ännu ett häfte med snygga klassiker från Sandnes Garn. Det mesta är stickat ovanifrån och ner, men något är också stickat nedifrån och upp. Marley genser finns i två olika tjocklekar och stickfastheter, det samma gäller Must Have Beanie. Välj det uttryck du föredrar. Brooklyn Weekend Genser blir säsongens gosigaste tröja, lätt att sticka även för nybörjare. Malou bluse och klänning har en fin halskonstruktion och sadelaxlar. Juniper klänning är lika tuff till joggingskor med bara ben, som med byxor under. Den ger möjlighet till oändliga färgkombinationer vilket också ger helt olika uttryck. Iben kan stickas uppifrån och nedifrån. Gemensamt för kollektionen är att den består av fint konstruerade plagg med lång livslängd, där det är lätt att styla ner eller upp. Här finns något för dig som önskar utmaning, och för dig som inte är så erfaren. Hoppas du blir inspirerad. Härlig stickning!

Observera att häftena endast säljs tillsammans med minst fyra nystan garn från Sandnes. Ordrar som inte uppfyller detta kommer att annulleras.

Artikelnr: SM-2210 Kategorier: , , Brand: